2013. március 20., szerda

Tanuljunk a kutyától / Learn from a dog

Mi is volt tegnap ? :-)))
Kedd:
- bemelegítés
- 1 x 8 , 1 x 7.5 fekvőtámasz kézenállásban
- 1 x 3 falséta lefelé
- felemás függeszkedés 1 perc

Azt a felet legalább hozzá tudtam már tenni. Szeretnék már tovább lépni. Mondjuk az Ironman után heti 6 edzést tervezek és akkor jobban fogok fejlődni valószínüleg. Paul "Magánzárka" nevű programját fogom követni. A cél pedig majd a " kitartott zászló" megvalósítása, valahogy így :-)



Szerda, azaz a mai nap úszás volt. Úsztam 2.000 métert.

Reggel kutyasétáltatás közben találkoztunk Ada kutyám egyik barátjával, Balhéval. Szegény nagyon beteg, bár ő ezt nem tudja és ezért nem is viselkedik úgy. Hetei lehetnek hátra, de nagyon szépen játszik még mindig. Gazdái persze nagyon el vannak keseredve, ami érthető is. Miért is írom le ezt ?, csak azért mert amíg reggel néztem őket eszembe jutott, hogy milyen jó a kutyának, hiszen ő nem tudja, hogy miiyen beteg, nem is gondolkodik ezen. Abszolút a pillanatnak él. Na ezt kéne megtanulnunk tőlük, a pillanatnak élni. Csak az számít ami most van. És ez annyiban kapcsolódik az edzéshez szerintem, hogy amikor edzünk akkor, abban a pillanatban csak az létezhet, koncentrálhatunk az edzésre és így leszünk képesek a legtöbbre. Mert sokszor szerintem nem a testünkkel, a fizikai erőnkkel van a baj, hanem a fejünnkel. Hiszen minden fejben dől el :-)
-----------------------------------------------------------
What was yesterday ? :-)))
Tuesday:
- little warm up
- 1 x 8 , 1 x 7.5 HSPSP
- 1 x 3 WW down
- Odd hang 60 s

I managed to add this half rep.:-) I'd like to move forward. After the Ironman 2013, I plan 6 trainings a week, so I think I will develop on a better way. I will follow Paul's " Solitary Confinement" program.
The aim is " the human flag".

Wednesday was a swimming day. I swam 2.000 meters.

In the morning while I was walking with my dog, Ada ( the brown, the other is Benő my other dog ), we met one of Ada's friend named Balhé.He is very ill, but he doesn't know about  it, so he doesn't live like a sick dog. He has got a few weeks , but he still plays so nicely. His owners are very desperate, what is understandable.Why do I write it ? Because while I was seeing them in the morning it came to my mind that how good is for the dogs.They don't know anything about illnesses, so they don't think about it. They absolutly live for the moments. So that's what we have to learn from them. Live for the moment.Only the present matters.It connects to the training such a way, when you train only the training has to be  exist, nothing else.Only this way  you will be able to produce the 100 % from your trainings. Many times the problem is not with our body, or physical strength, but the problem is in our head.Everything is decided in our mind :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése